Jdi na obsah Jdi na menu
 


ARCHETYPY CÍSAŘE A CÍSAŘOVNY

18. 9. 2016

ARCHETYPY CÍSAŘE A CÍSAŘOVNY

Právě jsem na základě rozhovoru s jednou kamarádkou dostala informace týkající se duchovních prožitků. Mnozí z nás se karmicky ztotožňujeme a hrajeme hry (pro ukončení karmického cyklu) znázorněné v tarotu. Tarot je hrou, nemusí nutně sloužit jako vykládací pomůcka. I mně pomáhají občas pochopit situaci, ve které jsem a co se z ní mám naučit právě skrz pochopení určitého archetypu nebo principu obsažené právě i v těchto kartách a příbězích.

Kdysi jsem mluvila s někým, kdo se do archetypu Císaře a Císařovny se svými spřízněnými Dušemi právě probouzel. Všude se teď mluví o vzestupu, probíhajícího přesunu do 5D a tento archetyp je tvůrcem. Císař a Císařovna už znají svou moc a právě zde je i nádherné splynutí a prolínání jin a jang. Císařovna, nositelka mateřské lásky, občas zastupovaná Pannou Marií, se vedle Císaře, který je nositelem otcovství a tím občas i karmické chuti po nadvládě, snaží získat a vydobýt si zpět rovnocennost. Je to právě proto, že v minulosti mnohé ženy byly zabíjeny, patriarchát byl na mnohem vyšší úrovni a ženy byly podceňovány, nedoceňovány a naše Duše tyto otisky nesou. Kolem tohoto úplňku hodně lidí objevilo v sobě karmický vzorec svůj, ale táhnoucí se po celých rodových liniích mužů a žen. Já sama měla velmi nechutný a silný zážitek v podobě čištění karmy mužské rodové linie, která byla plná násilí na ženách (znásilnění, vraždy atd.). Uvědomila jsem si, že Císař tvořitel a otec, Císařovna tvořitelka a matka, jsou tím okamžikem, kde se sjednocuje minulost a nastává harmonie a klid, ve kterém jsou si všichni rovni nejen ve slovech rovnocennosti, ale i v činech přiznání. Mnozí se stále ještě bojí si přiznat a konat podle toho, co říkají. Je moc důležité tento vhled přijmout. Minulost, kde bylo ženské pohlaví ponižováno, JE PRYČ. To už není naší realitou, archetyp Císaře a Císařovny se v nás probudil, aby nastolil rovnováhu, ve které nikdo nebude silnější a slabší, ale kde bude rovnováha a spojení jin a jang kompletní - tedy MUŽ A ŽENA.

Vyzývám Vás proto tedy, abyste hledali hodnotu svou i svých protějšků, milovali to, kým jsou a snažili se maximálně vsunout do svých myslí i srdcí pravdu, že minulost a její nedostatky už v novém císařství neplatí. Je to náš nový svět, ve kterém je karma sjednocená s archetypy muže i ženy ve všech podobách.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář