Jdi na obsah Jdi na menu
 


POSELSTVÍ BYTOSTÍ SVĚTLA

18. 9. 2016

Jste nádhernými bytostmi Světla! Jste dětmi Lásky! V poslední době se možná vyskytlo mnoho situací, nad kterými jste neměli čas se zamýšlet a jednali jste tak, jak to v tu chvíli samo vyplynulo. Vezměte si všichni čas pro sebe, abyste se zamysleli nad událostmi Vašeho života a uvědomili si, co Vám chtěly naznačit a předat, čemu jste se měli naučit! Zpětné zamyšlení nad některými věcmi není patláním se v minulosti, ale okamžik, ve kterém si uvědomíme vděčnost za to, co se stalo. Vše je právě tak, jak má být. Jsme silné bytosti, které šíří Světlo do celého světa a není třeba se tedy bát minulosti, naopak si najít čas pro pochopení a přijetí.
Láska je základem každého z nás, všichni jsme Láskou a Láska je námi! Nebojujte ve svých vztazích s druhými, i druzí, stejně jako Vy, jsou dětmi Boha a jednají v každý okamžik tak nejlépe, jak umí. Nesuďte je proto, že vy byste jednali jinak. Zkušenosti se nedají předat, i když si to nechceme připustit. Každý jsme originálem, který přišel se svými jedinečnými dispozicemi na tento svět, aby ho obohatil a něčemu se zde naučil. Lidská vlastnost někoho neustále soudit a hodnotit je způsobená egem, které si chce dokázat "jsem nejlepší" nebo "jsem v něčem první". Každý jsme Vítězem svého života, pokud milujeme to, jak žijeme a žijeme život, jaký milujeme. Vítěz je sám. Ne proto, že jen jeden může být víc, než ten druhý, ale proto, že opravdový vítěz ví, že vítězit můžeme jen sami nad sebou. O to jde, překonávat sám sebe a být vítězem pořád, pro sebe a nad sebou. V tom je umění a mistrovství života, nesrovnávat se s druhými, ale vítězit nad situacemi, které jsme se již naučili zvládnout. Nikdo není horší a lepší, právě to ego je tím soudcem, co chce vynášet rozsudky nad druhými a nakonec i nad námi samotnými. Každý máme svůj individuální vývoj, nemůžeme vědět, čím člověk prochází a všichni jsme jedineční pro naší cestu, na které se učíme a posouváme. Vším se posouváme, každou myšlenkou a rozhodnutím, svou rychlostí a přirozeně. A jen díky tomu se dostáváme dál.
Tvoříme však všichni jeden celek. Jsme individualitou v Celku a ten Celek nemá žádná stanovená pravidla a zákony. Má jen funkční principy, které určuje Láska. Pro nás na Zemi je nejsnáze pochopitelné vnímat tento Celek prostřednictvím Splynutí s přírodou. Tam je ukotvena Moudrost taková, jakou ve svých Nitrech máme všichni. Příroda je svět pro svět, ve kterém se zrcadlí naše společnost. Ukazuje nám, jak se můžeme naučit vnímat a to, co se v přírodě naučíme, když splyneme s jejími principy a zákony, pak přenášíme mezi lidi, se kterými žijeme. Tím vším se propojujeme ve vzájemných vztazích, ve kterých se i sjednocujeme s přírodou a Moudrostí všech.

Hodnocení může způsobit, že vidíme černé a bílé, dobré a zlé, nebo pozitivní a negativní. Nic z toho to však není, je to Pojmenování Dvou složek, které tvoří Jednotu, tedy Celek. Vše je pro něco dobré a to i to, co bychom hodnotili jako špatné. Vnímejte dualitu, ale nehodnoťte! Dualitu je třeba přijmout, ne ji rozdělovat, nebo si stoupat na jednu nebo druhou stranu. Je třeba vnímat přítomnost a být jí a to ve všech ohledech. Pak najednou samotná potřeba cokoliv a kohokoliv hodnotit, mizí. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář